English
Dansk
Deutsch
 
Besøg os på Twitter
Facebook...

Gæstebog

 

OBS. OBS.   Brug venligst vores "Mødested" til indlæg omkring evt. møde med andre, oplysninger om du/I kommer den og den dag....  Og om at du/I glæder til næste gang osv. Vi vil stadig meget gerne have indlæg i gæstebogen...... som omhandler de oplevelser I har haft i klubben. På forhånd tak :o)


PS. Hvis du ikke vil have din email frem, skal du ikke skrive den.

 

Navn:*
E-mail:
Indlæg:*
 
Adam  (zeb1@live.dk)
Tilføjet d. 28-01-2015 10:39:15
Hej jeg en Arab fyr som bor i Århus 3 år sen , men jeg bor Innan i Sverige og jeg intressera og besøke er. og bli medlem
Mike
Tilføjet d. 27-01-2015 19:15:52
Nogen fra Esbjerg, som skal i klubben på torsdag?
Reply: Dansk/tysk Couple
Tilføjet d. 26-01-2015 19:18:10
The pleasure was all on our side! We lookin' forward to meet you again on "hemsen" or other places:-)!
Please let us know when you want to be back.
Hende&Ham
Dansk/tysk couple
Tilføjet d. 26-01-2015 16:44:52
We would like to say thanks for a very nice time in your club.
We were very nervous but with help of a very good guide + the good atmosphere in the club we become more relaxed.
We tried some different things alone but also the couple place (hemsen) and there we would like to forward a very big thanks for the couple that we played a bit with. You two are one of the reasons why we will be back again, thank you for not pushing and being so understanding.
It was maybe a quiet evening for all experienced people but for us was it perfect evening to start.
Maybe two small things as the club is international.
- Make the posters around also in English and maybe also do the guided tour in English.
We will return in February and hopefully we would not be so nervous so we also will talk a bit more with people there.
Jonas
Tilføjet d. 26-01-2015 14:31:11
Hej,
Jeg er en fyr på 19 år, som gerne vil kigge forbi en dag, hvor mange piger/kvinder er der på min alder, eller som kunne have interesse i lidt lir med mig?
Aarhusfyr  (parsa@live.dk)
Tilføjet d. 26-01-2015 02:04:46
Hej folkens! Jeg vil først og fremmest sige det er altid en fornøjelse at være i Tucan. Da det er læng siden jeg har fået den oplevelse, vil jeg forbi d. 13-02, til valentines festen. Jeg vil høre om der er en frisk fyr eller en pige der kører den dag, så jeg kan køre med? Hvis ja, kan i skrive en mail til parsa@live.dk. Påforhånd tak ;)
Hans
Tilføjet d. 25-01-2015 23:34:40
vil også gerne sige tak for en yderst fræk aften i lørdags......Kunne godt mærke trætheden....men håber at vi ses igen!
Lige en information til nogle af singlefyrene!
Det er IKKE ok at gå i tantrarummet alene og næste gang bliver i smidt ud!!!!.....Læs på døren, det kan da ikke være så svært!!!
Hygge på hemsen
Tilføjet d. 25-01-2015 22:46:20
Tak for en dejlig aften lørdag :-)
Lidt stille, selvom der så ud til at være en hel del gæster. Men mange gæster er som bekendt, ikke garanti for en fed aften. Og vi havde det bestemt hyggeligt på hemsen :P
Til lalleglade
Tilføjet d. 25-01-2015 21:22:49
Tak for et fantastisk informativ indlæg. Det har i hvert fald gjort, at den sidste "tvivl" om et nærtstående besøg i klubben, nu er definitivt.
Vi har sendt mail afsted og kommer den 13. feb til Valentins og glæden nu.... er bestemt ikke blevet mindre 👍👍
Knus
Sødt par Århus
til JBK Fra Horsens
Tilføjet d. 25-01-2015 20:51:12
hej JBK, er du ham der var i Tucan den dag i april sidste år hvor vi var så få og der skete næsten ingenting. Vi to endte med at snakke i et rum og det skal du vide betød rigtig meget for mig, at du ikke var påtrængende osv, da det var mit første besøg. Så mange tak hvis det er var dig. mvh R.
1967par  (jens.svenson@me.com)
Tilføjet d. 25-01-2015 20:22:06
TAK...... Afslappende, pirrende og dejlig fræk aften
Vi var inde her i weekenden for første gang i klubben. Efter som Lalleglad så frisk skriver, var det en informativ og sjov tur som kan anbefales. Vi havde en super dejlig aften, med dejlig sex med et par vi havde aftalte med på forhånd.
Vi kommer igen og tager en runde mere (eller 5) Dejlige mennesker og fine fine omgivelser.. Vi er klar til tur nummer 2 :)
Lalleglade
Tilføjet d. 25-01-2015 17:45:53
Næeh! ved i hvad? Tror sgu jeg vil fortælle om vores oplevelser på debut aftenen. Måske også rart for andre nye at læse om. Vi startede jo ud med den rundvisning, der blev forestået af en fornøjelig herre, der levende og på en humoristisk facon fortalte om de både skrevne og uskrevne regler i klubben.
Derefter var vi så overladt til på egen hånd at gå på opdagelse i klubben.
Kæresten og jeg, havde jo på forhånd aftalt at starte ud i Spa, hvilket vi da også gjorde, og sad og nussede og hyggede lidt der. der kom vi i snak med et andet par, der kunne fortælle en debut historie der meget lignede vores.
Derefter gik vi lidt rundt, i håb om at finde andre par, der var i gang på madrasserne rundt omkring, for ligesom at blive inspireret og stemningsfuldt lokket til at deltage i legen på lagnerne. Men dette fandt vi ikke noget af, udover de støn vi hørte fra de forskellige par rum rundt omkring. Vi valgte så, at gå ombord i en gensidig massage i Tantra rummet, der blev vi dog en smule forstyrret af lidt vel høj tilkendegivelse af nydelsen fra to andre par i rummet, dog ikke værre end at vi bare fik færdig gjort vores massage.Vi gik lidt rundt igen, og fandt ikke hvad vi ledte efter, og blev enige om, at så må vi jo tage tyren ved hornene og springe lige durk ud i at få taget "mødommen" ved at have sex i et åbent rum.
Fandt en af gruppemadrasserne (tog lidt tid, vi havde glemt kompasset), og tog vores outfit af, lagde håndklæderne på madrassen. og jeg gik i gang med at forkæle den smukke, I det vi gik i gang kom der to - tre single fyre og et enkelt par ind, paret stod længst væk i hjørnet og kiggede på, den ene af fyrene fik sig vidst en spiller, og en anden af fyrene stod og så med over skulderen på mig, og var vidne til min dejlige kærestes første offentlige sprøjteorgasme (Til ham der stod bag ved mig og kiggede, kan jeg sige at hun hviskede mig i øret lige bagefter, at det var fandme frækt både at se og vide at han fulgte med i hvert et sekund).Hmm faktisk var hun så tændt at hun modtog to dejlige orgasmer af de helt våde...så var det bar tid, for lige at indsnuse lidt stemning, derefter valgte hun, at vi skulle gå ind i et privatrum, for som hun siger, så er hun endnu ikke klar til at dele hendes nydelse i at tilfredsstille mig, med andre endnu, men det skal nok komme.
Da vi var færdige der, tog vi i spa igen, for lige at slutte aftenen af... og ja, jeg har sgu aldrig oplevet at blive hård så hurtigt igen, for jow, vi hyggede os i spa´en blandt to andre par... det var sgu frækt, og noget af det vi måske havde håbet på, bare på en af madrasserne... der kom jeg dog ikke (var ikke i stand til det, bare det at den stod så hurtigt igen er store sager hehe). Men jow, vi kommer igen, og absolut et rart og dejligt sted at udleve fantasier, hvor vi ikke oplevede nogen grænser blive overtrådt, hverken af nærheds eller berørings art...
lalleglade
Tilføjet d. 25-01-2015 17:00:00
Jow Jow.. Men jeg skrev jo også, at det jo kunne være fordi vi tullede for meget rundt, for lige at finde de rette ben at stå på, det var absolut ikke et angreb eller klage som sådan, for som sagt havde vi alt i alt en rigtig dejlig aften og fik da også en rigtig hyggelig samtale med et andet par i spa´en og efterfølgende i dampbadet
Til Lalleglade
Tilføjet d. 25-01-2015 16:15:41
Synes nu der var gang i den på den store madras😏
Men der er aldrig 2 dage i Tucan der er ens...men som alle andre steder skal der lige være nogle der starter "festen"
Til Fyr.
Tilføjet d. 25-01-2015 15:02:27
Du siger det er lidt skuffende de lukker så mange singel fyre ind i klubben.... Så kan man spørge om det er en af de andre eller dig der så ikke skal lukkes ind.... ikke negativt ment.. bare en tanke der strejfede.

Mvh L og M
lalleglade
Tilføjet d. 25-01-2015 12:53:00
Tak for en hyggelig aften, og en fornøjelig og informativ rundvisning (selvom man jo stadig burde have kompas med)..Som værende vores første besøg i en klub som denne, må det vel siges at være ok, vi fik da prøvet grænser af, Dog manglede vi måske nok lidt mere aktion på de store madrasser, men det var jo nok ikke lige aftenen hvor det skete, eller også gik vi nok og tullede for meget rundt, for at prøve at blive stedkendt. Eller også var der bare ikke så mange som vi måske havde håbet på, men igen en overordnet ok, sjov og anderledes aften i byen. Kommer meget gerne igen, men overvejer nok mere om det skal være event aftenerne vi skal holde os til, der er der jo nok større "garanti" for lidt mere fest og kommen hinanden ved både socialt og sexuelt.
De nye
Tilføjet d. 25-01-2015 12:49:57
Tak for en fantastisk debut i går og en dejlig modtagelse 😀 Det er jo et fantastisk sted og dejlig afslappet stemning 😀 Vi fik prøvet lidt af, men er meget sulten efter mere 😉 Vi har allerede tilmeldt os Valentines Night og glæder os allerede meget 😀
Knus
S & H
Til Fyr
Tilføjet d. 25-01-2015 09:43:07
Nu må du tage dig sammen, der skal stadig være kemi!
Måske burde du bare bruge tiden på at kigge indad😏
Nu var jeg selv på den frække side af baren i går, og synes absolut at der var "liv" i klubben
Mvh Hans
fyr
Tilføjet d. 25-01-2015 09:15:20
Der var 5 single piger igår!.
Mie (Tucan Club)
Tilføjet d. 25-01-2015 08:51:10
Fredag var der 1,7 fyr pr pige i klubben og lørdag 1,5 fyr pr pige.. Bare til info 😀

Knus
Mie
fyr
Tilføjet d. 25-01-2015 00:17:40
Godtnok skuffende de lukker så mange single fyre ind, de penge kunne lige så godt være skyldet ud i toilet.
Til Fyr og Singlefyr
Tilføjet d. 24-01-2015 16:14:35
Det er ikke antallet af gæster der bestemmer om det bliver en god aften.....Det er gensidig Kemi👍
Til Christian
Tilføjet d. 24-01-2015 15:31:33
Utrolig dejligt at tage en rundvisning med jer og dejligt at i nød opholdet i Tucan lige som os andre👍
Mvh Hans
christian
Tilføjet d. 24-01-2015 14:01:21
MANGE tak for en super fræk fredag aften. tak for god rundvisning for os de nye.

Q find mig/os på scor. sommerhuset
min Q lang lys hår vil gerne lave en aftale :)
single fyr
Tilføjet d. 24-01-2015 13:30:01
Giver Fyr ret, fredag aften var ikke den ophidsende aften jeg har oplevet som single fyr. Ved ikke om tam er den rette betegnelse, men spa'en og baren var dejlig;-)

Men så er det jo herligt at det snart er lørdag aften, er sikker på at den bliver langt, langt bedre;-)

Tucan er stedet med mulighederne:-)

Lise
Tilføjet d. 24-01-2015 13:10:37
Havde en super fredag 😉 og syntes nu ikke over 80 mennesker er få 😉
Knus
Fyr
Tilføjet d. 24-01-2015 13:07:25
Sikke en tam Fredag,. med få mennesker
Fish&Fox (scor)
Tilføjet d. 24-01-2015 12:18:49
Takker for en lækker og fræk torsdag aften i den lækre klub. Vi kommer snart igen :-)
B
Tilføjet d. 24-01-2015 10:22:14
@R: Selv tak ;) Det var en rigtig sjov og fræk aften.
R.....  (rene80@live.dk)
Tilføjet d. 24-01-2015 08:23:51
Hallo B
Danke für einer schönen Aben.
Ich hoffe, es ging nach Ihren Plan...........

/R
Hende i den røde ..øh blå kjole... med det frække humør <3
Tilføjet d. 23-01-2015 20:26:00
Fræk, forførende og blød aften i Tucan torsdag aften... dejligt <3
Fyr 35
Tilføjet d. 22-01-2015 14:53:20
Hej er det bare mig eller ser det ud til at komme usandsynlig mange fyre idag ;) ved ikke om de lukker maks. 2 ind pr pige idag også?
det er bare mig (scor) og tøzen
Tilføjet d. 19-01-2015 19:06:05
Vi siger også tak for et rigtig fint arr i søndags
Det var absolut en dejlig oplevelse for os begge!
Tak til dem som vi legede med....
Tøzen er træt og meget tilfreds
Også en stor tak til Mie og Torben for jeres altid gode humør 😊
Sir Ken og lille nymf
Tilføjet d. 19-01-2015 10:35:16
Det var en helt fantastisk dag/aften Dark Desires. Tak til de dejlige mænd og kvinder der gjorde det oplevelsen uforglemmelig - lille nymf
J&J (scor)
Tilføjet d. 18-01-2015 22:14:17
Tak for en super dejlig BDSM dag i klubben, især et kæmpe tak til fyren der gav sig tid til at give Q en super på korset inde i Disco, vi ses snart igen (håber vi) også en tak til jer oppe i Tantra rummet, super fræk.
Tak til Torben og Mie i baren, dejlige som altid.
Hende med den grimme
Tilføjet d. 18-01-2015 22:08:30
tak for massagen😄 -du ved selv hvem du er😜
Fyren og de to lækre tøser
Tilføjet d. 18-01-2015 22:07:41
tak for en super hyggelig lørdag aften. Rigtig hyggeligt som altid😄
Par 55
Tilføjet d. 18-01-2015 21:00:08
Kunne være en rigtig god ide at holde søndags åben
Hilsen I &. J
regnbueparret (scor)
Tilføjet d. 18-01-2015 20:53:50
1000 tak for en helt enorm god lørdag aften/nat der var helt vildt gang i den. det er et vildt lækkert sted.. kan kun anbefale andre at prøve samme gode oplevelse. knus
Torben fra Svendborg
Tilføjet d. 18-01-2015 17:46:03
Hejsa Vil sige tak for en super hyggeligt og fræk aften
lene
Tilføjet d. 18-01-2015 15:57:09
Ville bare forslå at man nogle gang holder alm søndagsåbent...tror mange har mere tid den dag...
2mennesker1tanke(scor)
Tilføjet d. 18-01-2015 15:07:58
Mange tak til de søde mennesker vi fik snakket med i går og til parret fra århus som satte prikken over i'et. Vi glæder os til at se jer alle snart igen.
Par nord
Tilføjet d. 18-01-2015 10:54:59
Vi siger også tak for en forrygende lørdag aften. Gang i klubben og utrolig mange dejlige mennesker. Tak til personalet for deres gode humør og tak til dem vi legede med.
Knus
Par nord
Dejlig lørdag
Tilføjet d. 18-01-2015 10:04:42
Hold op en skøn lørdag i klubben 😀 Vild mange mennesker og en dejlig fræk steming 😉 En tak til de 2 par og den single pige vi hyggede med, både i spabadet og på den store madrs ovenpå 😉
Vi fik fornydet vores medlemskab og kommer meget snart igen 😀
Knus
H og M
Debut
Tilføjet d. 17-01-2015 07:31:31
Tak for en helt fantastik debut i går fredag 😀 tak til det par, som vi var sammen med på den store madras ovenpå 😉
Vi har besluttet, at vi da også kommer i aften 😀
Knus
J & F
Hej AT
Tilføjet d. 14-01-2015 19:54:23
I skal bare læse gæstebogen, den fortæller alt 😀😀
Knus
Lise
Hej Anne
Tilføjet d. 14-01-2015 19:16:40
Vi havde vores første besøg for 14 dage siden og havde en fantastisk aften, som vi stadig nyder godt af 😉
Klubben er meget flot og lækker indrette og der var en rigtig rigtig god stemning og mange gæster 😀
Vi nød bla det store spabad og havde en meget lækker oplevelse med et dejligt par, oven på den store madras, med det flotte mønstre lys 😀
I skal bare aftale jeres grænser hjemmefra og så tage det gode humør med 😀
Der venter jer en dejlig fræk aften 😉
Knus
Jesper & Trine
AT
Tilføjet d. 14-01-2015 15:49:06
Hej tucan gængere :-) Min spanske kæreste og jeg har planer om at besøge Tucan for første gang på lørdag. Det er vores første oplevelse generelt af denne seksuelle natur og jeg ville forhøre mig om, nogen var interesserede i at dele deres første oplevelser her? Miljøet? Godt? Dårligt? Do and dont's? V.h. Anne
Hjørdis
Tilføjet d. 13-01-2015 20:17:38
oaky tak for det så man kan kun komme in undeer 20 når de faste aftner
Til Hjørdis
Tilføjet d. 13-01-2015 20:06:35
Rundvisningen er gratis og men kan så beslutte sig efter rundvisningen om man ønsker at blive!
Men aldersgrænsen er fast!
Man kan aldrig komme ind når man ikke er fyldt 18 år eller 20 år om lørdagen
Knus Hans
Mie (Tucan Club)
Tilføjet d. 13-01-2015 20:02:28
Rundvisning er gratis og det er torsdag kl. 19.30. Fredag og lørdag er det kl. 20.00

Er man under 18. år, kan man ikke komme ind i klubben, uanset om man er i forhold eller single.

Knus
Mie
Hjørdis
Tilføjet d. 13-01-2015 19:19:04
der står i reglerne at man kun må komme ind som 18 årig om fredagen.. men nu hvor man er i par forhol kan man så ikk komme ind under 18 år lørdag fx hvor der er par + pige aften
Hjørdis   (jenseli21@gmail.com)
Tilføjet d. 13-01-2015 18:22:46
hejsa vilel bare spørge om rundvisning er gratis :)
A &T
Tilføjet d. 12-01-2015 21:20:50
Hej F & R
Lyder som det er jer :-)
F&R
Tilføjet d. 11-01-2015 22:26:15
Hej A&T
Hvis det er os i mener ( jeg M gav en tumbs up da vi senere sad i baren over for hinanden og fik et glas rødvin), så er vi klar :-) I lå helt til højre og vi lagde os ved siden af , og der var også andre par på madrassen
Vi har en profil på scor ... Frækt par fra vestfyn
I kan skrive enten her eller på vores profil :-)
L&T
Tilføjet d. 11-01-2015 21:44:43
Hej.
Vi var første gang i Tucan i aftes, og fik da en oplevelse med hjem.
Er lidt i tvivl om hvorvidt det er os A&T skriver til.
Jeg havde øjen kontakt med en fyr da vi hyggede som lå ved siden af os på den store madrasse oven på, men er i tvivl om det er os i mener.
De "grønne"
Tilføjet d. 11-01-2015 19:28:04
Tak for en super debut (på alle områder) i går lørdag. God modtagelse af alle - det gælder personale og gæster ! Og tak til hende den anden "grønne" som vi havde fornøjelsen af hele aftenen/natten. Håber vi ses igen - vi er meldt ind og glæder os til næste gang vi kan komme til par+pige aften :-)
A&T
Tilføjet d. 11-01-2015 18:01:57
Tak for i aftes :-)
Til det par som bi lå ved siden af på den store madres ovenpå
( gråsprængt herre og yndig frue ) på vores alder
Skal vi mødes i tucan og se om vi kunne lave lidt sjovt sammen ...
Vi knne jo starte med et glas rødvin :-)
Michael Nielsen
Tilføjet d. 11-01-2015 13:36:40
Min hustru og jeg deltog i Tucan fødselsdagsfesten 2014. Vil ville gerne have deltaget i Dark Desires 18/1, men er desværre forhindret. Ser frem til en gentagelse - med lige kønsfordeling.
G & D
Tilføjet d. 11-01-2015 11:51:18
Tak for endnu en skøn lørdag i klubben og tak til de 2 par vi hyggede med på den store madras oven på :-)
Tak til det dejlige personale for det gode humør :-)
Knus
G & D
Hans
Tilføjet d. 11-01-2015 09:42:52
Som en del af barpersonalet vil jeg gerne sige tak for en rigtig dejlig aften/nat sammen med alle vore dejlige gæster!
Dejligt at se at stormen (Egon) ikke kunne holde jer tilbage for at komme👍
håber at i alle hyggede jer og kom godt hjem igen😊 og håber at i snart finder vejen til Tucan igen
Fortsat god søndag
Fredag
Tilføjet d. 10-01-2015 09:53:44
Tak for en super lækker debut i nogle helt fantastiske rammer. Tak til det par og den fyr, som indviede os i denne dejlige frække verden.
Vi var et som et nytforelsket par, da vi tog hjem.
Vi købte medlemskab og kommer allerede igen i aften.
Knus de nye
H&G
Tilføjet d. 09-01-2015 11:29:36
Så fik vi vores debut i Tucan og i swingerlivet generelt i går d. 8/1, og hold da helt K.... en fed oplevelse, tak til de fyre der fik en omgang i Gloryhole imens vi hyggede os i mørkerummet og tak til gutten der kom og hjalp til samme sted, vi er meldt ind og kommer helt sikkert snart igen :-)
Hende i den røde ..øh blå kjole... med det frække humør <3
Tilføjet d. 09-01-2015 10:49:56
Så viste torsdag sig igen at være en af de rigtig frække aftner på Tucan - rigtig dejligt... <3
Esbjerg par
Tilføjet d. 09-01-2015 09:22:37
Tak til Flemming og Tine for en dejlig oplevelse Torsdag den 8/1. I er begge nogle meget smukke og sympatiske mennesker :-) knus fra Esbjerg
Zulu og Redhead
Tilføjet d. 06-01-2015 19:59:19
Halløj igen
Efter et vellykket besøg i klubben d. 27-12 2014 har vi meget lyst til at besøge Tucan igen. Enten d. 23 el- 24 jan. Vi håber, at en fyr vil hjælpe med at forsøde aftenen.
På glædeligt gensyn :-)
d&c (scor)
Tilføjet d. 06-01-2015 04:35:08
Hej vi har været i klub før (ikke tucan) men i lørdags d.3 til Hc aften som var vores første gang i tucan 👍👍👍👍
Startet med en kanon rundvisning som gav indblik i en hel del👍
De første to timer ca gik vi også bare rundt og så klubben an da den var hel ny for os efterfølgende sad vi ned og hygget os med nogle drinks😃
Vi startet så stille ud med at begynde at tage kontakt som startet i spaen med en fyr og senere med nogle par👍
Så jbk vores råd er at snak løs og skab kontakt 😃fks under legende ka man starte med at kigge på og med tiden bliver mere modig og nysgerig😃
Vi er ihvertfald blevet rigtig positivt overrasket over tucan så vi er også blevet medlemmer af klubben da vi nød atmosfæren, menneskerne, miljøet, personalet og bare klubben i det hele taget😃👍
Knus D&C😃😃😃😃😃
Myrtle
Tilføjet d. 05-01-2015 20:58:02
Vi har alle sammen været nye en gang. Vi har alle sammen været igennem usikkerheden. Så der må være noget vi har gjort anderledes.
Når vi nu fortæller dig og alle andre med samme indvending at det handler at tage kontakt, fordi det var hvad vi gjorde, hvorfor tror du så ikke på det?
Til JBK
Tilføjet d. 05-01-2015 20:48:56
Nu har vi læst alle svarene til dig, men vil sige at det du nævner med snobber, kun good looking, med aftale o.s.v ikke er korrekt, for vi kommer nemlig også i disse dejlige omgivelser, selvom at vi ikke er nogen af delene. Selv om at vi sidder og snakker med andre, kan du da altid komme og sige hej og se om der er kontakt. Vi bider bestemt ikke.......medmindre du kan lide det ;o)
JBK
Tilføjet d. 05-01-2015 19:47:23
Hej alle.
Tak for alle jeres svar. Det er ikke min mening at genere nogen med disse udtaelser. Men i har da ret i noget af det i skriver. Jeg har bare igennem tiden snakket med andre der føler det samme. Nogen har direkte sagt til mig at man ikke skal tage i Tucan med mindre man har en aftale med nogen i forvejen. Det syntes jeg selv er forkert. Men jeg ønsker da alle her i gæstebogen mange gode timer i Tucan :)
Gitmar (scor)
Tilføjet d. 05-01-2015 18:59:44
Til jbk.

Kan slet ikke forstå dine oplevelser. Vi er kommet i klubben siden okt, og vi ser ikke specielt godt ud eller er veludrustet osv, men vi har kun gode aftener. Vi snakker med folk, hygger os med dem som har lyst, og hilser selvfølgelig på de folk som man har lært at kende. De kliker og hammer lækre folk som du omtaler må meget gerne give sig til kende herinde så vi kan jagte jer, da man jo ikke kommer i kontakt med andre ved bare at sidde og glo i et hjørne :)
Myrtle, Den gamle Heks
Tilføjet d. 05-01-2015 17:21:54
Til JBK:
Jeg kunne have lyst til at spørge om du ville beskylde et værtshus eller diskoteks gæster for klikkedannelse, fordi de alle sammen sad ved forskellige borde og snakkede med hinanden i stedet for dig?

Tucan er et frækt mødested, men i realiteten ikke andet et et hvilket som helst andet klub miljø - nogle kender hinanden, men ingen kender alle.

Måske har du forvekslet Tucan med en sexklub?

I Tucan er alle kvinderne gæster ligesom dig selv - derfor kan du ikke forlange medlidenheds sex, ligesom jeg heller ikke kan forlange det... til trods for al den medlidenhed jeg har med mig selv pga min alder ;)
Myrtle, Den gamle Heks
Tilføjet d. 05-01-2015 17:11:21
Til JBK:
Det du siger gælder ikke kun mænd. Jeg er en fed gammel kone og må også somme tider sidde og kigge ud i luften, mens mændene både de yngre og ældre render efter de unge trunter.

Hører du måske mig klage? Nej, for hvis alternativet er medlidenheds sex fra en der ikke kan score andre, så vil jeg hellere undvære.

Skal jeg scores, så skal du begære mig for en times tid eller mere.

Så jeg vil foreslå dig at finde begæret frem, og rette det mod en bestemt kvinde i stedet for som de andre at rende frem og tilbage i klubben på udkig efter noget bedre om det næste hjørne.

Selv underholder jeg mig med at glo på manderøve/pakker i massagestolen for enden ad gangen, når mændene er i løbetiden.

Sig hej, hvis du ser noget du begærer!
Til JBK
Tilføjet d. 05-01-2015 16:25:31
Alle er velkomne i Tucan. Men husk lige på at man også selv må være lidt opsøgende. Man kan ikke forvente at alt bliver serveret for en!
Nu er jeg selv en normalt useende fyr, hvis jeg selv skal sige deltog har absolut ingen problemer med at skabe kontakt!
Men forventer aldrig andet end en hyggelig aften i klubben!
Hvis det kommer til sex betragter jeg det som et bonus😏
Vil lige tilføje at der kommer utrolig mange nye i klubben hver gang....og udfra gæstebogen kan man læse at langt de fleste er klar til at vende tilbage👍
Så skrue lidt ned for dine forventninger og husk at der er aldrig 2 dage der er ens i klubben!
Mvh Hans
Trine
Tilføjet d. 05-01-2015 16:12:48
Tror det er som det er med alt andet her i livet. Hvis man kommer og er indelukket, eller måske den dag... ikke er så "positiv" så vil det, liget meget hvor man kommer, måske følges som om der er mange "faste" der kender hinanden.
Kommer man og er positiv og smilende, ja så er der helt andre muligheder... husk "smil til verden og den smiler igen"
Bare lige lidt tanker fra mig.
Knus Trine
1 gang
Tilføjet d. 05-01-2015 15:37:13
Vi var der også for første gang i lørdag og ligesom Søren, kan vi heller ikke genkende det billede der bliver fortalt 😳 vi snakkede med rigtig mange af de faste gæster og blev virkeligt godt modtaget 😀 og der var bestemt RIGTIG meget aktivitet 😉😉
Fik da også købt medlemskab, så vi ses snart igen 😉😉
Knus
De nye
Nyt mand
Tilføjet d. 05-01-2015 15:32:32
Kan da overhovedet ikke nikke genkende til det der bliver skrevet!! Var der for første gang i lørdags og blev rigtig godt modtaget både af personalet og de andre gæster.
Jeg er en alm fyr med lidt mave og fik da nogle frække oplevelser.. Så nej det der bliver skrevet, er helt hen i hegnet.
Hilsen Søren
JBK
Tilføjet d. 05-01-2015 15:13:10
Meget pæn og hyggelig klub m.m. Men syntes desværre der er meget klikke dannelser. Kommer man i klubben og ikke kender nogen i forvejen, eller man ikke ser hammer godt ud. Velskabt krop og alt det der. Så føler man sig lidt uden for syntes jeg. Har snakket med andre der også har været på besøg i klubben de syntes til gængæld der er mange snopper og det kun gælder om at se godt ud.
"Dildosælger søges" ;-)
Tilføjet d. 04-01-2015 16:00:23
Fredag d 2 januar snakkede jeg med en kvinde i baren der demonstrerede dildoer m.m. a´la homeparties..
Jeg fik navnet på firmaet, men det er forsvundet igen :-(
Så hvis du ser dette, må du meget gerne skrive enten her eller på mail mvjpost@gmail.com
L64
Tilføjet d. 04-01-2015 15:43:49
Waaauuuuuuuu en H.C. aften. Så mange lækre mennesker samlet et sted. Sikke en stemning. Tak til den frække Q fra Sjælland. Håber dine strømper blev tørre. 😂😂. Lækker tur i gyngen. Dejlig snak i spaaen udenfor. Tak til det dejlige personale. Aftene havde det hele. Glæder mig til næste gang.
Par fra Midtjylland
Tilføjet d. 04-01-2015 15:16:08
Tusind tak for en hyggelig aften i går, specielt til parret fra Struer, på den store madras på 1. sal. Til Mie og Torben: I har skabt et herligt "frikvarter" fra travlhed og familieliv, for rigtig mange mennesker.
Par Århus
Tilføjet d. 04-01-2015 14:15:38
Vi takker også for en fantastisk aften i går. Så vild mange mennesker og man må godt nok sige, at der var gang i hele klubben.
Tak til de 2 fyre, der hjalp med at forkæle Q, hun var yderst tilfreds.
Tak til det dejlige personale for en super betjening og service. Vi ses snart igen.
Knus Par Århus
J&J
Tilføjet d. 04-01-2015 12:07:57
Tak for dn super HC aften, vi havde en super aften bag baren, ses snart på den anden siden.
Rigtig god søndag
dejligeøstjyder
Tilføjet d. 04-01-2015 10:05:21
Tak for lån af s/m rummet til HC aften. 3 mænd brugte 2 timer på min hotte kone inden hun havde fået nok.
Tak til jer som gav konen en skønne oplevelse.
Hold da helt k....
Tilføjet d. 04-01-2015 04:01:30
Sikke en hardcore aften, vil lige er kommet hjem fra :-) :-) Fantastisk stemning og vild gang i hele klubben ;o) Når over 150 mennesker giver den gas i en super positiv atmosfære, så sker der bare noget ;o)
Klubben er helt unik og selvom vi har en pæn køretur, er det hele turen værd :-)
Tak til den dejlige frække mennesker vi legede med, både på den store madras og i diskoteket ;o) Også tak til det helt nye par fra Sjælland, som bestemt ikke virkede, som det var deres første besøg ;o)
Vi kommer snart igen og tager et par gode venner med :-)
Knus og kys
K & L
Janne og Jens  (Aaboe_6@hotmail.com)
Tilføjet d. 04-01-2015 03:14:33
Tusind tak for en helt forrygende weekend, super sted og kanon personale
Joan & Steen (Trekantensområdet på scor)
Tilføjet d. 03-01-2015 16:17:04
Vi vil da lige takke vores dejlige gæster for en super fredag aften. God fornøjelse til dem der skal til HC. Knus fra os
fk-par (scor)
Tilføjet d. 03-01-2015 09:21:55
Hej tak for som altid en skønt aften i klubben med godt selskab
Blink FK-par
manden fra Øen
Tilføjet d. 03-01-2015 00:02:08
Nu har jeg fulgt med i næsten 5 år her på iden, og glædet mig hver gang på alt det positive der forgår i Tucan. Jeg har i alle disse år prøvet at få minQ med i klubben men uden held.Vi er et paar der har været gift i 40 år og jeg må desværre indrømme at flammen er slukket men gnisten ulmer endnu.Man har jo stadig drømme om st besøg sammen med min Q i Tucan for at opleve den skønne stemning som i har. Man kan blive helt misundelig, men det ligger gudskelov ikke til min natur. Er der ældre paar som har været i samme situation men har kunnet overtale Q til et besøg kunne jeg godt tænke mig hvordan i er kommet videre og om det var med et positiv resultat.

Hermed ønsker jeg alle et godt og lykkebringende nytår.
Hilsen fra manden fra Øen
Par syd
Tilføjet d. 01-01-2015 21:21:41
Hej med jer :-) Vi vil også gerne sige tak for en skøn fræk nytårsaften i disse fantastiske rammer. Super stemning og klubben var bare sat op til fest.
Tak personalet som gjorde at vi alle kunne have en nytårsaften vi ikke glemmer.
Vi glæder os til at komme igen, allerede på lørdag.
Knus
Par syd
Mie & Torben (Tucan Club)
Tilføjet d. 01-01-2015 20:08:56
Vi vil gerne på vores skønne personales og egne vegne, sige tak til alle jer, som gjorde vores debut af en nytårsaften med All Inklusive, til en fantastisk nytårsaften. Så mange mennesker og slet slet ingen problemer, selvom der var fri bar, det bliver helt sikkert ikke sidste gang, vi prøver det :-)

Vi vil samtidlig ønske alle et lykkebringende nytår og vi glæder os til at se jer, til mange spændende og frække timer i Tucan Club ;o)

Knus og de smukkeste tanker
Mie & Torben
AG & Flemming.   (Fel@mortensen.mail.dk)
Tilføjet d. 01-01-2015 18:17:01
Har fået aftensmad og er så småt ved at vågne efter en forrygende anderledes, nærmest surealistisk fantastisk nytårs aften. Tak til Tucan for den oplevelse.
Nordfra
Tilføjet d. 01-01-2015 15:47:32
Tak Mie & Torben, hele personalet og alle de glade og feststemte gæster (specielt dem ved vores bord, og dem vi hyggede os med senere). Det var virkelig en dejlig og fræk nytårs aften, vi er helt sikkert med på en nytårs aften i Tucan en anden gang, mon ikke det bliver til næste årsskifte ? :-)

Knus og rigtigt godt nytår.
Nordfra
Hans
Tilføjet d. 01-01-2015 14:07:04
Vil også gerne sige tak for en utrolig dejlig og "anderledes" nytårsaften
Torben og Mie....må sige at med jeres klub har i skabt den bedste legeplads for voksne👍
En helt unik aften med god mad og dejlig fræk "dessert"😊
Tak til barpersonalet for den kæmpe insats de lavede for stiv alle fik en god aften👍
Nu mangler jeg vist kun en ting:
"Gud bevare Tucan"😊
Gitmar (scor)
Tilføjet d. 01-01-2015 13:49:02
Vi vil også gerne sige tak for igår, specielt til Mie og Torben som altid får en god aften til at blive hyggeligere, samt alle de andre søde folk som vi fik snakket med. Vi ser frem til et spændene 2015 med forhåbentligt mange besøg i Tucan.

Hilsen

Gitmar
Par Kbh
Tilføjet d. 01-01-2015 13:28:06
Vi siger også tak for en dejlig dejlig nytårsaften 😀 Tak til de par vi legede med på den store madras og til de 2 lækre piger 😉
Vi glæder os til mange flere timer i Tucan 😉😉

Knus
Par Kbh
Par fra ringe
Tilføjet d. 01-01-2015 13:05:39
Vil gerne sige mange tak for en fantastisk nytårsaften😛 tak til Mie, Torben, alt personalet der sørgede for os og ikke mindst alle de andre glade mennesker vi mødte😜 vi håber virkelig arrangementet var en ubetinget succes så vi kan se frem til en gentagelse næste år😊
Joan & Steen (Trekantensområdet på scor)
Tilføjet d. 01-01-2015 12:37:25
Vi glæder os til at se mange nytårsfriske gæster imorgen fredag. Godt nytår og på gensyn fra os, Knus :)
ParT6
Tilføjet d. 01-01-2015 12:36:27
Tusind tak til skønne gæster og ikke mindst personale for en hyggelig og fræk nytårsaften.
Östjyder (scor)
Tilføjet d. 01-01-2015 12:29:23
Tag til Mie og Torben, og selvfølgelig personalet, som sørgede for en perfekt nytårsfest, tak til de søde mennesker som vi talte med ved vores bord, håber vi bliver mere modige en gang😍🎉
T & D
Tilføjet d. 01-01-2015 03:42:22
Tak for en fantastisk nytårsaften 😀😀 sikke en steming og og så mange skønne dejlige mennesker 😀😀 Vi kommer allerede igen på lørdag til hardcore aften 😉
Knus og godt nytår til alle 👍👍
T & D

Torsdag den 29/01             19.00-24.00

Fra 18 år


Fredag den 30/01               19.00-03.00

Fræk Forførende Fredag

Max 2 fyre pr pige


Lørdag den 31/01               19.00-03.00

Max 2 fyre pr pige

Fra 20 år


       

    START)Lækker torsdag og altid en skøn intim stemning :-)    
  • Fræk Forførende Fredag og altid gang i hele klubben :-)    
  • Lørdag for både par og singler og en dejlig lækker stemning :-)    
  • Husk er du medlem kan du tilmelde dig online :-)